- Zahvala primljena: 367
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Na ovim super jeftinim oko 1$ udice su obično lošije. Na ovima od allblue i sl. sa cijenom oko 3.5$ budu čak i jako dobre. Ali iskreno na većim modelima bi promijenio jer ne bi želio izgubiti neku dobru ribu zbog pucanja. Čak sam znao mjenjati na orginalima udice sa Wobblera, jerk minow i sl.BlackMarlin napisao: Znači, kopije s aliexpressa su ok? Nema neke razlike u akciji od originala?
Pretpostavljam samo da treba odmah mijenjati udice, ako ih uopće šalju s jigovima.
Mene zanimaju slow jigovi i inchiku.
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Nadamo se da mu vikend bude uspješan... Pa da padne koja dobra na Kineza 🐟BlackMarlin napisao: Dobro, gdje je Zeusfaber?
Jel rade ti kineski jigovi ili da ne trošimo pare?
Jutros sam popušio DUO Larusa pa moram nešto kupiti da ublažim bol u duši
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Dizajn napisao: Čitam malo ove postove i jedna mi stvar nije jasna.
Ja, npr, za shore jigging imam Savage gear 274 cm 60-120 g koji košta cca 500kn.
( nebitno, rola je okuma azores 5500) .
Kroz forum i mnoge teme obrađene, netko tko ima štap od 700€, 800 ili više Eura, tvrdi da su dobri i ovi jeftini štapovi ali skupi su puno bolji jer se osjete 'finese'. ( svejedno da li je štap za spin, lignje ili jigging ) I onda na te skupe štapove koji osjete finese npr Zenaq sa Saltiga ili Stella rolama idu kineske varalice i jigovi od par kuna?
Koji je smisao?
Molimo prijavite se
Ja imam sličan set samo je kod mene BG 5000 i Savage Gear 1dfr Shore Jigging 40-80g.Dizajn napisao: Čitam malo ove postove i jedna mi stvar nije jasna.
Ja, npr, za shore jigging imam Savage gear 274 cm 60-120 g koji košta cca 500kn.
Kroz forum i mnoge teme obrađene, netko tko ima štap od 700€, 800 ili više Eura, tvrdi da su dobri i ovi jeftini štapovi ali skupi su puno bolji jer se osjete 'finese'. ( svejedno da li je štap za spin, lignje ili jigging ) I onda na te skupe štapove koji osjete finese npr Zenaq sa Saltiga ili Stella rolama idu kineske varalice i jigovi od par kuna?
Koji je smisao?
Molimo prijavite se
Dizajn napisao: Čitam malo ove postove i jedna mi stvar nije jasna.
Koji je smisao?
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Dizajn napisao: To bih razumio. Uštedio si na štapu pa štediš i na varalici.
Molimo prijavite se
bzing napisao:
Dizajn napisao: To bih razumio. Uštedio si na štapu pa štediš i na varalici.
A nje baš da se vlasnici ovih skupih štapova razbacuju Megabass varalicama....
Ispast će da se zezamo s ozbiljnim ljudima a nije mi to namjera....ja svakako ne zaslužujem ništa skuplje od 100€ obzirom kako se odnosim prema opremi (drndanje po betonu i stinama, neodržavanje, odsustvo svake nježnosti i pričanja uspavanki...itd).
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Baš to.BlackMarlin napisao: Mislim da smo sišli s teme pomalo
Dakle, mene zanima jesu li ti kineski jigovi dobri kao i originali?
Kako vidim, Zeus ih je jedini do sada stigao isprobati. Ja bih naručio par komada za slow jigging.
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se