- Zahvala primljena: 7
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
ninic napisao: I nisam to očekivao od TMS-a, ali bio je jedom u moru, uredno ispran i sad vidim da je na prvoj trokuki split ring već počeo puštati. Imao sam jedan split ring viška od silikonaca pa sam odmah i zamjenio, no koje spliteve vi uzimate? Uzeo bi da imam za takve situacije.
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
ninic napisao: Znaci jos jedan trosak me ceka
A nista, uzeti to i jedan jack eye usput i mir
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
ninic napisao: Jao Demi, skroz mi je promaknuo tvoj upit i sada sam slucajno nabasao na njega. Ali bolje i sada nego nikad
Velicina trokuke na TMS-u je #6
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
E da, zato i pitam. Ja imam dvije njihove varalice dotičnu Mister Joe i tu plivajuću iglicu. I s nijednom nisam zadovoljan. A da stvar bude gora, tek ulazim u svijet spinna i te dvije su mi prve. Dojmovi loši....Ceco napisao: Za jigove ne znam ali ona njihova iglica je najgora varlica koju sam kupio. Niti leti niti radi dobro.
Naja je jedina varalica od njih koja prolazi a opet i tu ima boljih čak među kopijama Kineza.
Štapovi su im čisto ok ali u varalice sam se najviše razočarao.
Možda sam imao sreću sa lošim primjercima ali varalica od 110kn mora biti puno više.
Poslano sa mog CLT-L29 koristeći Tapatalk
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Imam jednu SG Jerk Minnow 145 i onako neloše. Ali mora to bolje....Ceco napisao: Što se jigova tiče drži se Jigpara, DUO, i čak Savage Gear koji dokazano love i čisto su ok kvalitete udica i izrade.
Poslano sa mog CLT-L29 koristeći Tapatalk
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se