- Zahvala primljena: 5
Slažem se, da. Izrada voblera im nije baš na nivou, dobro se ponašaju, a love tako tako 🙂Ceco napisao: Savage gear samo jigovi i silikonci imaju top izradu. Ostatak im je prosječno iako se dobro ponašaju i love.
Poslano sa mog CLT-L29 koristeći Tapatalk
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Odlučio sam si nabaviti DUO TMS Flyer 140, kako kažete dotične su top.Ceco napisao: Meni je njihov Prey i Jerk Minow super lovan. Samo što oba pucaju pri izbačaju pa treba biti oprezan. A veća riba ga zna polomiti isto jer nije line true sistem voblera.
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Zahvaljujem!Ceco napisao: DUO je top top. Ali ima isto jednu manu zbog specifičnog kljuna često zna puknuti. Decor moj favorit je bila Barracuda ND, Sardina ND, Mullet ND, Sadle Bream ND i ona njihova roza sa žutim leđima ne sjećam se točno naziva boje.
Moja ti je preporuka i MaxRap 13 pa sve do najvećeg. Ta varalica u tom stilu voblera po meni ima najbolji rad
Molimo prijavite se
Još samo jedno lagano pitanje za Max Rap, ako može par ubojitih dekora?.ElectricBerry napisao:
Zahvaljujem!Ceco napisao: DUO je top top. Ali ima isto jednu manu zbog specifičnog kljuna često zna puknuti. Decor moj favorit je bila Barracuda ND, Sardina ND, Mullet ND, Sadle Bream ND i ona njihova roza sa žutim leđima ne sjećam se točno naziva boje.
Moja ti je preporuka i MaxRap 13 pa sve do najvećeg. Ta varalica u tom stilu voblera po meni ima najbolji rad
Poslano sa mog MI 8 koristeći Tapatalk
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Noted!hl_demi napisao: Ja preferiram TMS 140 nad max rapom iz dva razloga. Prvi je da je maxrap laksi i ima slabiji zabacajni domet pogotovo ako ima lateralnih udara vjetra. Drugi je rad, TMS se brze pozicionira prilikom horizontalnog uranjanja i onda i pri jako brzom povlacenju drzi savrseno os, nema rotacije. Max rap se rotira i onda ako jezik ode lijveo ili desno ode onda u tom smijeru i onda cesto izranja ili ide u stranu. Ovo nije problem prilikom sporijeg povlacenja i pri mirnom moru.
Max rap je s druge strane jeftiniji i trokuke mu sporije propadaju. To je moj dojam.
Od TMSa meni daleko najbolji sayori, ultra sardine a ako malo zamuti ili je slabija vidljivost onda prism ivory, zakon za jugo.
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se