"E baš zato moj učeni velegrađanine, ja ne volim grad! Jer to se njemu ne može dogodit. Meni je draga ova naša mala, smišna, luckasta pozornica, s ovin kletinetom od prisjednika i sa ovin imbećilom od popa i sa ovom mojon išempjanom Bepinom!"
Ekipa,
Imam Stylo 210 i po mom mišljenju to je ok varalica, ali treba težu trokuku iza da joj dupe malo potone i deeebelo je precijenjena sa 300kn cijenom.
Kako ne planiram za takvu varalicu opet dati 300 kuna, zanima me kakve su alternative dužih površinaca za strijelku i licu? Dakle, varalice 15cm i više, do 30g i prihvatljive cijenom? Do 15cm sam se ok pokrio, sad gledam duže modele.
Kupio sam Sakuru Belo 155 i čini mi se super na oko, vidjet ćemo ima li sreće u vodi.
Imate li iskustva sa Savage Surf walkerom 155 i 180? Kvaliteta, koliko daleko se zabacuju i slicno...
Kopije Styla s Alija?
Nešto treće?
Imaš Megabasss Dog-X i DOG-X Jr. BAY DRIFT ako nađeš tu veličinu u EU jer obično rasprodaju u sekundi.Cijena im bude oko 150 kuna ali vrijede.S ovom drugom deru strijelke i ne skidaju originalne trokuke.
Surf walker 155f...meni najbolji površinac za strijelku. Balans mu je čak prolazan s obzirom da košta 50kn. Na 10 zabaca, možda se jednom zarotira. Imao sam dva puta problem sa punjenjem mora i jednim napuknućem od udaraca strijelke. Osim strijelki, ulovio sam lijepog škarma na njega. Best buy površinac za strijelku tamo gdje ja lovim... Sj. Jadran..