"E baš zato moj učeni velegrađanine, ja ne volim grad! Jer to se njemu ne može dogodit. Meni je draga ova naša mala, smišna, luckasta pozornica, s ovin kletinetom od prisjednika i sa ovin imbećilom od popa i sa ovom mojon išempjanom Bepinom!"
Pozz,jedno pocetnicko pitanje
Postoji li razlika izmedu varalica za panulu i varalica za spin (pricam o varalicama sa zlicom za ispod glave)
Ova sa slike bi bila za spin ili panulu?
Razlike su obicno u tezini. Ovo sa slike su Savage gear jerk minnow varalice namjenjene za spin jer imaju te kuglice u sebi koje su im otezanje namjenjeno za sto dalji izbacaj. Ali vecina varalica koje su za spin se mogu koristiti i za panulu. A obrnuto jako tesko, jer ove namjenjene panuli su obicno lagane i imaju nikakve bacacke performanse.
B_ napisao: Razlike su obicno u tezini. Ovo sa slike su Savage gear jerk minnow varalice namjenjene za spin jer imaju te kuglice u sebi koje su im otezanje namjenjeno za sto dalji izbacaj. Ali vecina varalica koje su za spin se mogu koristiti i za panulu. A obrnuto jako tesko, jer ove namjenjene panuli su obicno lagane i imaju nikakve bacacke performanse.
Uglavnom sam lovio sa ovim jeftinijim i provjerenim rapalinim i dtd varalicama pa sam odlučio vidit ako ove skuplje nose vise ribe...
U najgorem slučaju se lako vratim provjerenom
Savage gear varalice su jeftine od Rapala.
Prije su bile i lošije kvalitete.
Sada imaju bolje udice i plastiku pa i traju duže.
MaxRap ti je jako lovna varalica koja je u klasi Jerk Minow i TMS. Ja bi čak rekao i lovnija ali je letački najlosija.
Tebi to nije tako bitno za panulu.