- Zahvala primljena: 855
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Iskusni spinneri,pitanje za vas.Dakle ako se odlučim za neku od ovih varalica,ciljam na manji model 105mm-14 grama pošto ne želim još jedan komplet samo za spin da li bi ovaj moj štap za lignje Gawas Egiano 2,55 egi 2,5-4 bio dobar,znam da ću je moći lipo bacati ali da li ću je moći i pravilno voditi i kojom tehnikom?pepsi napisao: Evo ekipa,od sutra u "Udica" ribomaterijalu u Zadru.
Panic prey V2
Tako dobro izgledaju da bi se čak ija mogao okušati u spinningu
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
pepsi napisao:
Iskusni spinneri,pitanje za vas.Dakle ako se odlučim za neku od ovih varalica,ciljam na manji model 105mm-14 grama pošto ne želim još jedan komplet samo za spin da li bi ovaj moj štap za lignje Gawas Egiano 2,55 egi 2,5-4 bio dobar,znam da ću je moći lipo bacati ali da li ću je moći i pravilno voditi i kojom tehnikom?pepsi napisao: Evo ekipa,od sutra u "Udica" ribomaterijalu u Zadru.
Panic prey V2
Tako dobro izgledaju da bi se čak ija mogao okušati u spinningu
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
dundo napisao: Taj štap bi trebao bit odličan za spin sa varalicama srednje veličine, a ovaj novi Prey spada pod te. Upredenica 0,15 i to je to. Koliko košta ova varalica? Imam Panic prey 130 mm (bijeli), ali mislim uzet i ovaj (najviše zbog ovog perja na repu).
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
a odakle ti ovaj model ako je tek od jučer u prodaji u hrvatskojfisherman napisao: pepsi,u ducan si dobio isti model varalici kakav i ja imam,ja ti imam transparentnu vucem je tehnikom walk the dog za njim su ti lude ponajprije lampuge a onda feluni i strijelke
Molimo prijavite se
Ma Fisherman vjerovatno ima neku slicnu pa je se to njemu cini istopepsi napisao:
a odakle ti ovaj model ako je tek od jučer u prodaji u hrvatskojfisherman napisao: pepsi,u ducan si dobio isti model varalici kakav i ja imam,ja ti imam transparentnu vucem je tehnikom walk the dog za njim su ti lude ponajprije lampuge a onda feluni i strijelke
Molimo prijavite se