- Zahvala primljena: 491
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
dundo napisao: Na Raglou nisam nikad ništa ulovio. Najviše smuduta sam ulovio na slugove, iako samo par lijepih. Na ovaj mali Fiiish sam nedavno ulovio 3 smuduta, ali male (pušteni). Morat ću nabavit većega. Možda je razlog mog nezadovoljstva silikoncima taj što ih upotrebljavam tek onda kad vobleri i površinci ne daju nikakve rezultate. Nikad ribolov nisam započeo silikoncima.
Molimo prijavite se
Ahab napisao:
dundo napisao: Na Raglou nisam nikad ništa ulovio. Najviše smuduta sam ulovio na slugove, iako samo par lijepih. Na ovaj mali Fiiish sam nedavno ulovio 3 smuduta, ali male (pušteni). Morat ću nabavit većega. Možda je razlog mog nezadovoljstva silikoncima taj što ih upotrebljavam tek onda kad vobleri i površinci ne daju nikakve rezultate. Nikad ribolov nisam započeo silikoncima.
Da, najveca mana spinninga je sto se covjek ne moze isklonirati pa loviti na nekoliko varalica istovremeno. I jos bar jednog klona za lignje
Kod ribolova na orade i sl. bacim 3 stapa s 3 razlicite jeske pa imam osjecaj da sam pokrio sve opcije.
Btw. jutros sam u Peveca kupio nekakav vobler za 30kn. Izgleda vrhunski, sardina dizajn, ima kuglice...
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Ahab napisao: E sad, nisam bio upoznat s dotičnom pa sam posjetio jubito da vidim kolike ću brancine uloviti.
S obzirom na moje poznavanje glazbe i pjevanja moram vam reći da žena uopće ne pjeva loše.
Pored raznih Severina, Rozgi, Celzijuski i sl. čije vokalne sposobnosti možemo usporediti s mojim dosadašnjim ulovom brancina (čitaj: nula), ipak ću dati šansu Pevec vobleru.
S nadom da na njega također neću ništa uloviti jer kad bi nakon svih do sad potrošenih para svog prvog spin brancina ulovio na Peveca, to bi bilo poražavajuće.
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Ahab napisao: Btw. to je ovaj gore vobler.
Molimo prijavite se
masklin napisao: Slug-go ti je odličan silikonac,možeš još većeg od tog koristiti ,(4 inča),je meni bio top.
Raglue sam koristio isto nisu loši za razne načine vođenja,ma kad ima lubina,i kad mu pogodiš
uru,udara on na svašta.
Molimo prijavite se