"E baš zato moj učeni velegrađanine, ja ne volim grad! Jer to se njemu ne može dogodit. Meni je draga ova naša mala, smišna, luckasta pozornica, s ovin kletinetom od prisjednika i sa ovin imbećilom od popa i sa ovom mojon išempjanom Bepinom!"
Evo jedne akcije za role.Okuma trio 40 je 350kn,penn pursuit 380kn ,penn fierce 369kn.CIJENA zavisi o velicini role. EVO LINK:
ribolovac.hr/proizvodi/spinn/role/
Da samo sta je Ribolovac katastrofalan s ponudu osnovni stvari nema.
To je ducan za pocetnike, koji nisu zahtjevni i kojim se moze uvaliti roba koju ne migu prodati godinama.
Tako da u Ri i nema pravoga ducana.
Zalosno ....
Kupio sam prije tjedan dana u maguru jigpara 30 grama jiggove i shvatio da nisam jos za to.
Malo sam gledo princip rada jigga i kako raditi shore jigging. Uglavnom ekipa par puta povuce i onda dok jigg pada imitira ranjenu ribu i time mami na ugriz. Moze se vuci kao klasicni vobler, na nekih par metara dubine. Ja sam par puta radio sistem te ranjene ribe, ali sam ih gro pogubio
Tak da dok mi netko potpuno ne objasni nacin rada i barem kroz neki video objasnit sistem ;micem se jer je taj sport za mene jos malo preskup .
I dalje ja ostajem na duo spirhead, bay ruf, pachinko....... barem dok malo ne skuzim sistem :DDD