- Zahvala primljena: 366
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
B_ napisao: Svi imamo iskustva s ovim varalicama kod panule, ali zanimaju me vasa iskustva sa DTD-ovim spinning varalicama, tj. kakve su im performanse i lovnost... Vidio sam da neki hvale one njihove max gira i max gavun varalice, mada nisam uopce siguran jesu li one namjenjene spinu ili panuli. Varalice su im poprilicno jeftine u odnosu na druge proizvodace pa ne bi bilo lose popunit arsenal s nekima ako su lovne i valjaju
Ahab napisao: Ah ta mogućnost dalekih zabačaja... Ja sam tu totalno lud. Čitam po forumima kako neki zabacuju određenu varalicu po 80-100m a ja ne mogu ni približno.
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Ahab napisao: Ah ta mogućnost dalekih zabačaja... Ja sam tu totalno lud. Čitam po forumima kako neki zabacuju određenu varalicu po 80-100m a ja ne mogu ni približno. Pa kupim bolju mašinicu i dobijem 2-3 metra, pa bolji štap i još 2-3 metra, pa upredenicu od 300kn i još dobijem pola metra... i dođem taman na pola ovoga što oni pišu. Negdje je kvaka. Kad zabacim svom snagom i u pola snage varalica leti skoro na istu daljinu. Ko kad izdušen balun nabiješ nogom. Koliko ga god jako napucao on počne šemudat zrakom i odleti 10 metara.
Zaista bi volio uživo vidjeti toga što piše kako Bay Ruf Manica baca 100 metara. Ili da naučim nešto od njega ili da ga pošaljem u PM.
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se