- Zahvala primljena: 183
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
B_ napisao: Moram priznati da nikad nisam čuo da je netko ulovio velikog zubaca na spin sa voblerom, baš mi se doima gotovo nevjerovatno. Znači on se digao skroz na površinu da pokupi ovu varalicu? Borba mora da je bila silovita...
Molimo prijavite se
Svaka čast na ulovu reci nam molim te jedan detalj dali si varalicu dodatno opterečivao olovom i dali si je vukao odnosno panulivao ako jesi kojom brzinom hvalaLukas_M02 napisao:
B_ napisao: Moram priznati da nikad nisam čuo da je netko ulovio velikog zubaca na spin sa voblerom, baš mi se doima gotovo nevjerovatno. Znači on se digao skroz na površinu da pokupi ovu varalicu? Borba mora da je bila silovita...
Bila je bonaca i mamci su “kuhali na površini” a bilo mi je cudno da niti jedan predator nije iskočio iz vode kao inače ali izgleda da je zubonja se moguće hranio.borba je trajala dobrih 8min jer udice na varalici nisu bile dobre kvalitete pa nisam mogao stegnuti kocnicu kako treba.jedna trokuka se raspala ali nakon toga sam kupio od rapale identičnu varalicu pa se nadam da ce još jedan zubanja past sljedecih dana
Sent from my iPhone using Tapatalk
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
zeusfaber napisao: Bravo majstore. Ubrzo ćemo početi s popunjavanjem galerija na ludomore.com/wiki/ribe
Kako bi bilo cool da popunimo sve galerije s ribama koje smo ulovili ovdje na forumu?
Samo naprijed!
Molimo prijavite se
Vargo napisao:
zeusfaber napisao: Bravo majstore. Ubrzo ćemo početi s popunjavanjem galerija na ludomore.com/wiki/ribe
Kako bi bilo cool da popunimo sve galerije s ribama koje smo ulovili ovdje na forumu?
Samo naprijed!
Pitanjce - na ludo more wikipediji piše da zubatac nema lovostaj, a opet na netu vidim informacije da je 15.4. - 15.6., pa možda ne bi bilo loše da se osvježe podaci.
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
ja_osobno napisao:
Vargo napisao:
Samo naprijed!
Pitanjce - na ludo more wikipediji piše da zubatac nema lovostaj, a opet na netu vidim informacije da je 15.4. - 15.6., pa možda ne bi bilo loše da se osvježe podaci.
I ča misliš ki je u pravu? Ludo more wikipedija ili net?
Ne mislim moralno nego zakonski.
Molimo prijavite se
Waterfall napisao: NAREDBU O ZAŠTITI RIBA I DRUGIH MORSKIH ORGANIZAMA
pročišćeni tekst NN 63/10, 68/10, 145/10...
Najmanje veličine gospodarski važnih vrsta riba i drugih morskih organizama ispod koje se ne smiju loviti, sakupljati niti stavljati u promet jesu:
1. Ribe (PISCES)...
...Zubatac (Dentex dentex) 30 cm
Vrijeme lovostaja, odnosno razdoblje u godini, u kojem se ribe ili drugi morski organizmi ne smiju loviti niti stavljati u promet, bilo živi ili u svježem stanju je:
1. Ribe (PISCES):...
...Zubatac (Dentex dentex) – od 15. travnja do 15. lipnja
Izvor: sportskiribolov.hr/more/zakonik/lovostaj-riba-rakova-skoljaka/
Molimo prijavite se
Vargo napisao:
ja_osobno napisao:
Vargo napisao:
Samo naprijed!
Umm...necu se spustati na ovaj nivo komunikacije, ja sam samo primjetio da bi trebalo nadopuniti stranicu, nista vise.
Molimo prijavite se
ja_osobno napisao:
Vargo napisao:
ja_osobno napisao:
Vargo napisao:
Samo naprijed!
Umm...necu se spustati na ovaj nivo komunikacije, ja sam samo primjetio da bi trebalo nadopuniti stranicu, nista vise.
Kakav ton?
Samo san te pital ča misliš ki je u pravu??
Jer tu prozivaš ludo more da ažuriraju podatke, znači smatraš da su oni u krivu??
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se