"E baš zato moj učeni velegrađanine, ja ne volim grad! Jer to se njemu ne može dogodit. Meni je draga ova naša mala, smišna, luckasta pozornica, s ovin kletinetom od prisjednika i sa ovin imbećilom od popa i sa ovom mojon išempjanom Bepinom!"
Prijava
x
x
Registracija
x

Forum je nadograđen na najnoviju verziju. U narednih nekoliko dana očekujte greške koje ćemo čim prije otkloniti. Hvala / PRIJAVI KVAR

C&R

Više...
Vinsent_P's Avatar 06 Ruj 2018 22:57 #1 od Vinsent_P
C&R was created by Vinsent_P
Dragi kolege ribolovci,

evo prije dva dana pročitao sam članak na blogu imanangler.com vezano za C&R. E sada sve šta piše ima jako smisla, ali da li stvarno ribe ne prežive puštanje osim ako ih nismo pustili na najnježniji mogući način? Imao sam prilike uloviti nekoliko nedoraslih primjeraka brancina i orada, naravno svi još sretno plivaju nadam se.

Htio bi čuti mišljenje iskusnih, jer sam poprilično zelen po tom pitanju?

Rogi :D:D:D

imanangler.com/cr-the-theatre-behind-the-noble-cause/
Hvala: zeusfaber

Molimo prijavite se

Više...
zeusfaber's Avatar 12 Ruj 2018 10:10 #2 od zeusfaber
Replied by zeusfaber on topic C&R
Odlična tema i odlična dilema!

Ja sam više catch and cook nego catch & release tip, osim ako se radi o zbilja malim primjercima plemenite ribe i po svemu sudeći krivo sam je puštao :lol:

Molimo prijavite se

Više...
Vinsent_P's Avatar 12 Ruj 2018 10:24 #3 od Vinsent_P
Replied by Vinsent_P on topic C&R
I ja sam tip catch & cook, samo imao sam prilike pustiti i licu od 0.8-1 kg cca potrudio sam se da to bude na čim bezbolniji način za ribu, ali ako bez obzira na to riba kasnije ne preživi bolje da je zavrišla na tanjuru😀 nego da ugine zbog moje zabave😏
Hvala: zeusfaber, Baćo68

Molimo prijavite se

Hamag