- Zahvala primljena: 491
Molimo prijavite se
dundo napisao: Primjetio sam da neki lignjolovoci spominju ovu tehniku, pa pošto mi je skroz nepoznata molio bih da je netko , tko se bavi ovom tehnikom, malo pobliže opiše. Hvala.
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
dundo napisao: Hvala. I mislio sam da to nekako tako ide.Još jedno pitanje. Ako nema kurenta, i plovak stoji na mjestu, kako animirat skosavicu?
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Ivsa napisao: Samo pitanje, ja koristim skosavice 3,0. Koja gramaža plovka treba biti?
I da li bi mogli uslikati vaš sistem jer je još bolje skužiti preko slike iako ste vi odlično opisali?
Ako je problem možete mi i na mob na whatsapp slati slike. Broj 0997467490, Ivan.
Puno vam hvala unaprijed!!
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Ivsa napisao: Koristit ću yozuri slosavicu 3.0 i možda još jednu laganu iznad. Da li mi je dovoljno 20gr klizni čep ili da bude 25gr?
Veličina 3.0 je do 16 grama, dakle dovoljan je plovak nosivosti 20 grama.Kako je plovak tu samo da drži skosavicu na dubini a ne da bude vizualni indikator povlačenja, to je bolje uzeti 5 grama nosiviji plovak - dakle 25 gr.
Ovo i zbog uporabe istog sistema za jiging.Ja bacam DUO jigove 10 gr i 12gr s plovkom.
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se