- Thank you received: 7
Raša
4 years 4 months ago - 4 years 4 months ago #20169
by svaboold
Pozdrav ribolovci.
Evo citao sam na forumu da je raša izvrsno mjesto za pecanje pa pošto ljetujem u Puli odlucio sam stat 2puta u rasi.
Znaci taman prije luke di se rijeka rasa spaja u more..... ribe od valda kilu-dve se bacaju nenormalno.
Znaci svake sekunde po jedan raub, ali nakon dvosatnog bacanja varalica jedino sto sam upeco je 5 kila morske trave

Pa evo molio bi par savjeta o kojoj ribi je rijec i ako moze par savjeta za ulov doticnih ljepotica.
Hvala
Evo citao sam na forumu da je raša izvrsno mjesto za pecanje pa pošto ljetujem u Puli odlucio sam stat 2puta u rasi.
Znaci taman prije luke di se rijeka rasa spaja u more..... ribe od valda kilu-dve se bacaju nenormalno.
Znaci svake sekunde po jedan raub, ali nakon dvosatnog bacanja varalica jedino sto sam upeco je 5 kila morske trave

Pa evo molio bi par savjeta o kojoj ribi je rijec i ako moze par savjeta za ulov doticnih ljepotica.
Hvala

Last edit: 4 years 4 months ago by svaboold.
Please Log in to join the conversation.
- AnalPheasant
-
- Senior Member
-
- Stress is caused by not fishing enough.
Less
More
- Thank you received: 260
4 years 4 months ago #20174
by AnalPheasant
Yamaga Blanks Blue Sniper Blacky 81/8
Daiwa Catalina 6500H
Shimano Blue Romance 274cm 20-60
Shimano Stradic FK 5000 XG
Replied by AnalPheasant on topic Raša
Najvjerojatnije su to bili cipli, takvo ponašanje najviše njima priliči.
Daiwa Catalina 6500H
4 years 4 months ago #20176
by svaboold
To sam i prepostavljo, ali sam nauco da tamo ima strelki i brancina pa cak da se i brancini uvlace u rijeku. E sad trazio sam pomoc tu od lokalca ili barem nekoga ko ponesto zna o raši.
Kazu da je jedno od top mjesta u Istri pa me zanima malo povise o svemu jer mi je usput kada prolazim na more, a steta ne iskoristiti koji dan tamo.
Kazu da je jedno od top mjesta u Istri pa me zanima malo povise o svemu jer mi je usput kada prolazim na more, a steta ne iskoristiti koji dan tamo.
- AnalPheasant
-
- Senior Member
-
- Stress is caused by not fishing enough.
Less
More
- Thank you received: 260
4 years 4 months ago #20178
by AnalPheasant
Daiwa Catalina 6500H
Replied by AnalPheasant on topic Raša
Strijelke, brancini i lice uglavnom na taj način ne iskaču iz vode osim ako nije u pitanju intenzivno hranjenje, takozvani blitz. Ja sam iz Poreča tako da pecam u okrugu od Umaga do Rovinja. Jednom sam bio u Koromačnu, igrao se sa jiggovima ali samo pirke i mali arbuni u pitanju.
Daiwa Catalina 6500H
Time to create page: 0.355 seconds