- Thank you received: 268
Daiwa BG 3500 Drag Knob
Igor wrote:
Ja nisam nikad ni probao. Nemam pojma tko je uopće ovlašteni uvoznik za daiwu. Odnosno ima li ga ili je sve i dalje preko Njemačke.Paragon wrote: Zar se ne može nabaviti preko Olivarija ili preko neke trgovine ribolovnom opremom?
U Jima sam nalazio dijelove za Abu Garciu proizvedenu 1983 :lol:
Evo ima i traženi dio ali za role veličine 4500 i veče
jimsreelshop.co.uk/epages/50de3a2f-b72e-...2f/Products/J31-2101
Ima i za veličine 2500 i 3000 - jedino nema za 3500 :woohoo:
Please Log in to join the conversation.
Proguglaj malo o tome, nabasao sam na nekom forumu da tu ubacuju ležaj i da je poslje toga druga rola. A i da malo ulja kapneš redovno neće biti na odmet.hl_demi wrote: Mene kod nove Daiwa BG 3000 zeza onaj kolutic preko kojeg upredenica ide i koji se vrti, zna na refule imat neki ultra ružan zvuk pa onda odjednom radi tiho ful. Rastavljao sam i kad izbacim jedan dio sve je tiho ak se kolutic ne okrece sto mislim da nije dobro za samu upredenicu.
Poslano sa mog EVA-L19 koristeći Tapatalk
marko87 wrote:
Proguglaj malo o tome, nabasao sam na nekom forumu da tu ubacuju ležaj i da je poslje toga druga rola. A i da malo ulja kapneš redovno neće biti na odmet.hl_demi wrote: Mene kod nove Daiwa BG 3000 zeza onaj kolutic preko kojeg upredenica ide i koji se vrti, zna na refule imat neki ultra ružan zvuk pa onda odjednom radi tiho ful. Rastavljao sam i kad izbacim jedan dio sve je tiho ak se kolutic ne okrece sto mislim da nije dobro za samu upredenicu.
Poslano sa mog EVA-L19 koristeći Tapatalk
Upravo sam citav sistem podmazao mehanickim uljem pa sutra ujutro ide proba

Igor wrote:
Ja nisam nikad ni probao. Nemam pojma tko je uopće ovlašteni uvoznik za daiwu. Odnosno ima li ga ili je sve i dalje preko Njemačke.Paragon wrote: Zar se ne može nabaviti preko Olivarija ili preko neke trgovine ribolovnom opremom?
Daiwa ima zastupnika u Hr (nije ribolovna trgovina).Djelovi se narucuju preko trgovine kod koje su kupljene stvari ili bilo koje koja drzi te stvari od Daiwe.