- Thank you received: 384
Shore jigging ulovi
marko87 wrote: Plus nisam nikako zadovoljan kakvo slaže opÄenito pri namotavanju. VeÄ sam tri verzije isprobao sa podbacivanjem podloÅ”ka i uvijek se stvara rupa ili pri vrhu ili pri dnu Å”pule.
Pa u tome ti je ocito problem, ja isto kad sam kupio azoresa vidio sam da katastrofalno slaze pa sam se poigrao sa podloscima i rijesio taj problem, sad mi odlicno slaze. Sad se ne mogu sjetiti, ali mislim cak da sam skidao podloske koje su mi originalno dosli da bi dobio ispravan rad. Ali problem sa cvorovima mi se dogada uvijek kad je prepunjena spula, u zadnje vrijeme pazim da bude malo ispod kosine kad stavljam novu upredenicu.
Nego gdje si isao jigat u Dubrovniku i kakva je posta ako se smije znat?

Please Log in to join the conversation.
Ma kakva tajna, iÅ”ao sam ispod curinog stana na Gorici. Ne znam kako sad toÄno objasniti ali onaj dio desno od Rixosa i ako ti nije lijeno pogledati na karti da sad ja ne slikam i objaÅ”njavam prema otvorenom moru prva vala mala Å”to ima. Odmah pokraj te vale sam bio.
Ja sam oduÅ”evljen, prvi put da lovim baÅ” prema otvorenom moru i da dubina tik ispred tebe koliko god da zabaciÅ”. SliÄno dubinu sam samo imao u Prapratnom van trajektne luke. OsjeÄaj kad valovi tuku od stijene, nepregledna Äistina ispred ma uživao sam. Svaki put kad zabacim sjednem i uživam u pogledu dok jig tone.
SreÄe i nije bilo neÅ”to posebno ali obzirom da sam i juÄer i danas bio od 12-14.30h ja sam zadovoljan i onim lucem Å”to je zaplivao nazad. IduÄi put kad budem u Du obavezno iskuÅ”ati u zoru ili sumrak.
Poslano sa mog EVA-L19 koristeÄi Tapatalk
marko87 wrote: Morat cu se onda i ja joÅ” zabaviti malo sa podloÅ”kama, žao mi je umiroviti azoresa iako sam svakako odluÄio uzet Penna kad bude neÅ”to viÅ”ka love.
Ma kakva tajna, iÅ”ao sam ispod curinog stana na Gorici. Ne znam kako sad toÄno objasniti ali onaj dio desno od Rixosa i ako ti nije lijeno pogledati na karti da sad ja ne slikam i objaÅ”njavam prema otvorenom moru prva vala mala Å”to ima. Odmah pokraj te vale sam bio.
Ja sam oduÅ”evljen, prvi put da lovim baÅ” prema otvorenom moru i da dubina tik ispred tebe koliko god da zabaciÅ”. SliÄno dubinu sam samo imao u Prapratnom van trajektne luke. OsjeÄaj kad valovi tuku od stijene, nepregledna Äistina ispred ma uživao sam. Svaki put kad zabacim sjednem i uživam u pogledu dok jig tone.
SreÄe i nije bilo neÅ”to posebno ali obzirom da sam i juÄer i danas bio od 12-14.30h ja sam zadovoljan i onim lucem Å”to je zaplivao nazad. IduÄi put kad budem u Du obavezno iskuÅ”ati u zoru ili sumrak.
Isao sam i ja nekoliko puta tamo, ali uglavnom ljeti u sumrak i pocetak noci na skarme, bilo je i nesto ulova.
Obavezno se poigraj sa podloscima, ja mislim da je u mene samo 1 sada, i odlicno mi slaze upredenicu. Evo i lukas na drugoj temi je slikao svoju azoresicu i kaze da ni on nema nikakvih problema.
Vidio sam maloprije sliku da upredenica skoro do vrha namotana. Jbt u mene su tri podloske gore. Morat Äu to pokuÅ”ati odmah sutra ako uspijem poÄ zabaciti.
marko87 wrote: Da da, mogu ti reÄ da je i meni Å”tap sjeo samo tako i da je nevjerojatan osjeÄaj raditi sa njim a gdje joÅ” kad se naoružam jiggovima.
Znam da nije tema o tome ali molim te jel mi možeÅ” reÄi koju rolu imaÅ” na njemu. Meni je azores popio živce viÅ”e i zapeo sam za slammera 3 al je dosta lakÅ”a od azoresa pa me strah kakav Äe balans biti jer je sa azoresom sada osjeÄaj nevjerovatan i ne umara nimalo ali moram ga se rjeÅ”iti Äim prije.
Okuma Cedros cj80s.
Samo, dobio sam viÅ”ka miÅ”iÄa od nje

RazmiŔljam o nabavi druge role iako se dvoumim poŔto nemam baŔ vremena za ovu vrstu ribolova.