- Thank you received: 290
Shore jigging set
zoki1 wrote:
Pa po recenzijama vele da mu najbolje pašu jigovi do 60-70gr.ja inače ciljam na onaj kamenjar u Vrsima i Ražanjac,to mi je lani Porfo pričao da moramo tam otiči,isto su stijene i jako je duboku.A i u planu mi je otiči u prolječe na Lošinj,ispod hotela Aurora su fenomenalni tereni i ribe sigurno ima pa je bolje imat malo jači štap nego da je mrvicu preslaboki270 wrote: Mozda malo prejak stap do 150gr? Jedino ako ces do Cavtata ili na neki dalji otok pa tamo bacat teze varalice di je duboko more...
Za kamenjar u Vrsima prije svega trebaju bakandze. To kamenje prolazi kroz cipele bez beda :blink: . Al da za 70gr jigove je stap do 150gr ok. to mu je taman sredina.
Please Log in to join the conversation.
dzingo wrote: Zeus, jeli stigla SJ oprema?
Ne bi vjerovao, evo ovaj tren stiglo :lol:
Super zapakirano i zaštićeno u kartonu od Shimana, ne od Solin Građe ili Peveca što me ugodno iznenadilo. Rola je prekrasna, prekrasna i sićušna:) Iskreno, mislio sam da je malo veća :lol: To je prokletstvo online shoppinga. Iznenadio me i kapacitet špule. Na službenoj stranici od Shimana stoji da Shimano Stradic Ci4+ 4000 XG FB prima 0.25-260/0.30-180/0.35-130 (mm/m). Isto piše i na špuli. Čisto sumnjam. Pokušao sam namotati 300m 0,20mm upredenice i stao sam na cca. 200m, ako se ne varam :dry: :lol: Negdje griješim.
Štap je prekrasan ali znati ću više kad ga upoznam sa stijenom, a tada ću napisati i malo opširniji izvještaj s popratnim foto i video materijalima.
Kratki zaključak. Definitivno se radi o super roli i super štapu koji nisu jedno za drugo :lol: Idem sad kod Primariusa (a.k.a Vulgaris) po stručno mišljenje iz potkrovlja.
- AnalPheasant
-
- Senior Member
-
- Stress is caused by not fishing enough.
- Thank you received: 260
Inace di planiras uzet tu Xzogu? Ja bi ju isto

zoki1 wrote: Pošto ste me sad napalili na SJ ,u fazi sam nabavke ovog ljepotana, Xzoga rod Mastery MA-S100H2,vaša cijenjena mišljenja o istom.Za rolu sam mislio uzet:
www.maguro-pro-shop.com/hr/role/spinning-reels?product_id=3268
www.maguro-pro-shop.com/hr/role/spinning-reels?product_id=3674 (a i ova mi se mota po glavi)
www.maguro-pro-shop.com/hr/role/spinning-reels?product_id=3233
Yamaga Blanks Blue Sniper Blacky 81/8
Daiwa Catalina 6500H
Shimano Blue Romance 274cm 20-60
Shimano Stradic FK 5000 XG
A meni su cijenovno prihvatljive