- Thank you received: 260
Shore jigging set
- AnalPheasant
-
- Senior Member
-
- Stress is caused by not fishing enough.

Mladen Miletić wrote: Sve ovisi o tome kako radiš. Ako varalicu animiraš sa štapom rola će duže trajat. Ako varalicu animiraš rusko tehnikom (rolom) onda trebaš tenk Van Staal role
Yamaga Blanks Blue Sniper Blacky 81/8
Daiwa Catalina 6500H
Shimano Blue Romance 274cm 20-60
Shimano Stradic FK 5000 XG
Please Log in to join the conversation.
,Mladen Miletić wrote: Da moja žena zna koliko sam love ulupao u ribolovnu opremu ja bih bio ne sretno razveden nego sretno kremiran :lol:
A gle,ja sam se 7-8 god intenzivno bavio šaranolovom,na pribor sam zdaval jedan mali auto,na prihranu,mamce razne dozvole(što godišnje što dnevne),hranu za sebe(jer moji ribolovi su bili po 3-5 dana,pa moraš jest) još pol malog auta tak da...Sretan sam da sam još živ,ali moja gospođa još to sve trpi,do kad bidemo vidjeli,ak se ne logam na forum više od 3 dana,svašt se može očekivati :lol: :lol: :lol:
AnalPheasant wrote: Drzi se Daiwe i Shimana osim ako te Hart ne sponzorira
Daiwu Oceano nemoj!! Najbolja rola za nekih 130€ ti je BG SW. Imas je na NordFishingu za 115€ na popustu. Postarina 15€. Ako budes narucivao javi na forum pa mozda netko uzme zajedno sa tobom i podijelite postarinu i imas rolu koja je i vise nego odlicna za novce.
Dali je ima u hrvatskoj za kupit?
- AnalPheasant
-
- Senior Member
-
- Stress is caused by not fishing enough.
- Thank you received: 260
zoki1 wrote:
AnalPheasant wrote: Drzi se Daiwe i Shimana osim ako te Hart ne sponzorira
Daiwu Oceano nemoj!! Najbolja rola za nekih 130€ ti je BG SW. Imas je na NordFishingu za 115€ na popustu. Postarina 15€. Ako budes narucivao javi na forum pa mozda netko uzme zajedno sa tobom i podijelite postarinu i imas rolu koja je i vise nego odlicna za novce.
Dali je ima u hrvatskoj za kupit?
Yamaga Blanks Blue Sniper Blacky 81/8
Daiwa Catalina 6500H
Shimano Blue Romance 274cm 20-60
Shimano Stradic FK 5000 XG