- Thank you received: 15
Brancin na spinning
3 years 2 months ago #24037
by Ando
Replied by Ando on topic Re:Brancin na spinning
Bravo Ceco za ulov reci mi molim te kako si zadovoljan sa needle fishom kako ga vodiš i dali i tebi ovaj od 12cm ima jako diskretnu akciju samo na rubu repa ja sam ga probao u plavom dekoru vući na panulu i ništa .
Please Log in to join the conversation.
3 years 2 months ago #24038
by Ceco
Replied by Ceco on topic Re:Brancin na spinning
12 cm ima samo akciju u repu. I to jako sitno kao i stvarna iglica. Na verzijama od 26, 55 i onoj line true taj rad repa se baš primjeti jer su vizualno veće. Ja je koristim uz malo brže povlačenje Twitch pa stop par sec i opet povlačenje. Obično tu dobijem praćenje. Nažalost ovo vrijeme nije bilo dobro za ribu iako je sve zamućeno. Jučer sam bio na Ušću i okolici bez realizacije.
Poslano sa mog CLT-L29 koristeći Tapatalk
Poslano sa mog CLT-L29 koristeći Tapatalk
The following user(s) said Thank You: Ando
3 years 2 months ago #24039
by VedranRI
Replied by VedranRI on topic Re:Brancin na spinning
BRAVO
Čini mi se da smo se sreli na parkingu kada si slagao štap.
Pozz
Pozz
3 years 2 months ago #24040
by rogi
Jesmo!
I kao što si rekao, crvena glava na silikonu je bila dobitna!
Replied by rogi on topic Re:Brancin na spinning
VedranRI wrote: BRAVO
Pozz
Jesmo!

I kao što si rekao, crvena glava na silikonu je bila dobitna!

3 years 2 months ago #24041
by sasac
Replied by sasac on topic Re:Brancin na spinning
Bravo Rogi :like: moj najveći brane je bio malo manji od ovoga i to je bio gušt samo takav na Black savage 9-32.
Da stvar bude bolja dan prije mi je jedan iz istog jata isto cca 2+ kg pobjegao pod nogama pošto se udica na jig glavi iskrivila a drugoga sam izvadio na kamen, otkačio se nekako s udice i pao u more... neću napominjati osjećaj u tom trenutku dok mi je sol na ranu trljao lokalac s terase kafića 20m dalje galameći "voooligaa" :dry: :lol:
Da stvar bude bolja dan prije mi je jedan iz istog jata isto cca 2+ kg pobjegao pod nogama pošto se udica na jig glavi iskrivila a drugoga sam izvadio na kamen, otkačio se nekako s udice i pao u more... neću napominjati osjećaj u tom trenutku dok mi je sol na ranu trljao lokalac s terase kafića 20m dalje galameći "voooligaa" :dry: :lol:
Time to create page: 0.349 seconds