Brancin na spinning
sasac wrote: Bravo Rogi :like: moj najveći brane je bio malo manji od ovoga i to je bio gušt samo takav na Black savage 9-32.
Da stvar bude bolja dan prije mi je jedan iz istog jata isto cca 2+ kg pobjegao pod nogama pošto se udica na jig glavi iskrivila a drugoga sam izvadio na kamen, otkačio se nekako s udice i pao u more... neću napominjati osjećaj u tom trenutku dok mi je sol na ranu trljao lokalac s terase kafića 20m dalje galameći "voooligaa" :dry: :lol:
Hvala hvala

Vjerujem da je bio gušt na taj štap. Ja sam ovoga dosta na mišiće isčupao, ali je sva oprema na sreću izdržala.
A lani sam prvoga izvadio na Savage Gear MPP2 Spin 3-14, imao je malo više od 0,5kg ali je bio duplo veći gušt na laganiji štap.
A prekjučer sam bio opet, nažalost bezuspješno i još izgubio 2 minnowa jer sam zapeo za kamen i pri maalo jačem potezanju da ih problam osloboditi se kopča otvorila 2x.
Please Log in to join the conversation.
@ando Antenal je top pozicija ali nemam naviku ići jer je uvijek gužva, tih par puta šta sam bio ni griza.
Poslano sa mog CLT-L29 koristeći Tapatalk
sasac wrote: @ceco ja sam ti iz Poreča tako da se tuda smucam
@ando Antenal je top pozicija ali nemam naviku ići jer je uvijek gužva, tih par puta šta sam bio ni griza.
Dali je dozvoljeno sada loviti jer ako se ne varam postoji dio godine kada se nesmije