- Zahvala primljena: 4
Molimo prijavite se
zeusfaber napisao: Best buy štapovi do 500kn
Spinning štap: Okuma Hexana 5-20g i 10-36g
Spinning štap: Okuma Octana 5-20g i 10-40g
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Baćo68 napisao: www.svijetvaralica.eu/stapovi/spinning/s...ge-gear-black-savage
Ima ga u Svijetu varalica... danas kontaktiraš, sutra dobiješ... brz je naš frkachu!!!
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Pozdravmarkobartulovic15 napisao: Pozdrav zovem se Marko dolazim iz Splita. Pocetnik sam pa neznam šta bi gledao kod biranja opreme.Pecam sa prijateljima u okolici Splita kad god stignem.Zanimao me štap Okuma avenger 60-140g TS.Taj štap sam planirao sa rolom Okuma axeon 560 BF.Pecao bi komarcu.Zanima me jel se isplati uzeti tu opremu?Hvala
Poslano sa mog HUAWEI VNS-L21 koristeći Tapatalk
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Piastrella napisao: Pozdrav Had,
spominjao si prije Hexanu i Octanu, to su ok štapovi,ali možda da baciš oko i na Helios sx spin 240, 8-25.
Dosta hvaljen štap,pristojna cijena (nekih 400 kn),naravno ako ti nije uvjet da bude striktno 5-20. Mislim da je Ceco gore spomenuo da je možda bolje ići na allaround...,naravno sve ovisi o varalicama koje se koriste.
Ja osobno koristim Okuma Epixor 149, 10-32 i dosta sam zadovoljan s njim.Imam i LRF 5-25, no ipak više koristim Epixor 10-32 (nekako se osjećam sigurnije)
Molimo prijavite se
Had napisao:
Piastrella napisao: Pozdrav Had,
spominjao si prije Hexanu i Octanu, to su ok štapovi,ali možda da baciš oko i na Helios sx spin 240, 8-25.
Dosta hvaljen štap,pristojna cijena (nekih 400 kn),naravno ako ti nije uvjet da bude striktno 5-20. Mislim da je Ceco gore spomenuo da je možda bolje ići na allaround...,naravno sve ovisi o varalicama koje se koriste.
Ja osobno koristim Okuma Epixor 149, 10-32 i dosta sam zadovoljan s njim.Imam i LRF 5-25, no ipak više koristim Epixor 10-32 (nekako se osjećam sigurnije)
Hvala na odgovoru.
Baš sam kupio Black Savage. Stvar je u tome da imam već štap od 10-30 gr, a vrlo cesto sam na vodi gdje su predatori grgeci i bassevi do kilu. Nekako mi je štap pre jak za njih. Naročito za grgece. I ja sam imao potrebu za "sigurnošcu". Zato sam sad odlučio riskirati i probati lakšu opremu da mi bude još bolji osjecaj, s i imsm dosta varalica između 5 i 10 g. Kad postanem siguran u ovo "perce" od štapa. Možda odem na još manju gramažu
Molimo prijavite se