- Zahvala primljena: 856
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Mladen Miletić napisao: Bolji je od Caliste
Pitanje je samo pouzdanosti prodavatelja. U svemu je prejeftin. Ne znam nikog da je kupivao od njega. Svoj štap sam zbog tog platio kod pouzdanog trgovca puno više.
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Ivsa napisao: A neznam, djeluje ok trgovina i ima puno kvalitetnih štapova i rola. Oni su domaćini pa možda daju popust jer im se može.
Sačekati ću i druga mišljenja. Ako naručim i dodje tad bi to moglo biti dobro za sve nas koji hoćemo bolje!
Poslano sa mog Mi Note 3 koristeći Tapatalk
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Zdenko, imaš li kakva iskustva sa kupovinom preko JAPAN Angler?Zdenko napisao: Meni je malo sumnjiva ta stranica, pogotovo cijene. Ne bih se u to upustao.
Molimo prijavite se
Pozdrav,BulMar napisao:
Zdenko, imaš li kakva iskustva sa kupovinom preko JAPAN Angler?Zdenko napisao: Meni je malo sumnjiva ta stranica, pogotovo cijene. Ne bih se u to upustao.
Pokušao sam kupiti jednu skosavicu i izračuna mi shipping preko 16€. Kupovao sam od PLAT i tamo je shipping oko 5-6€, za tako male paketiće.
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
BulMar napisao:
Pokušao sam kupiti jednu skosavicu i izračuna mi shipping preko 16€. Kupovao sam od PLAT i tamo je shipping oko 5-6€, za tako male paketiće.
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
IveRijeka napisao: A što bi falilo uzeti kod Sergio Pesca ili drugdje Major Craft X ride eging štap za 320 eurića. Štap ima fuđijeve vodilice u titanijevim okvirima pa eto i to je neki znak solidnosti.
Kad je Solpara odrađivala bez problema,a i još bi da je nisam nagazio onda i ovo mora bit potpuno dovoljno osobito za nekog akosam dobro shvatio ko tek počima sa lignjolovom.
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
IveRijeka napisao: A da li je puno bolji izbor?
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se