- Zahvala primljena: 34
Baš se mislin kako bi poša do onog novog ribomaterijala u lipotici, bacit malo oko.ico0705 napisao: Kaj ima koga na forumu, ili su počeli godišnji odmori?
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
E Pescatore je zatvoren, a ovo je akroz nova butiga otvorena pred tjedan dana.ico0705 napisao: Koliko je meni poznato tamo ima jedna mala butiga... ali postoji već puno godina ...makar mi se čini kad bolje razmislim da je bilo zatvoreno...odnosno da više ne radi... nisam bio dva mjeseca u Zadru pa je moguće da je na tom mjestu otvoren kakav novi dućan sa ribo materijalom ....u stvari idem u Zadar kroz pet šest dana, pa ću provjeriti... iako najčešće idem u "Udicu"," Nevico" ili"Pescatore "a nije loše otići u "Mikeli" butigu.
Još ćekam nekog od ekipe da mi predloži koji promjer da kupim fluoro jer me buni podatak da najlon od Xzoge Masterlon 0.35 ima nosivost 10kg... poznato je da obično su te mjere napuhane,pa sam u dilemi za fluorocarbon.
L.P.
Molimo prijavite se
👍ico0705 napisao: Moram obavezno to pogledati...što se tiće monofila naručen u "Barakudi" iz Splita...,tamo sam našao debljinu koja mi odgovara....mislim da u Udici ima još jedan kolut 0.30...radi se naravno o Xzogi Masterlon.
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Eto ga na.ico0705 napisao: Bio danas u Zadru u toj novo otvorenoj butigi ribolovnog pribora, ali ništa spektakularno...dapače prostor je dosta skučen...
tako da je meni "Udica" sasvim OK...pogotovu što je odmah blizu mosta za poluotok... iako je i ovo blizu ("ljepotica")
L.P.
Molimo prijavite se