- Zahvala primljena: 255
IveRijeka napisao: Ne znam kako je u drugim zemljama no moje je mišljenje ( koje ne mora bit točno) da bi uz definiranje pribora i količine istog trebalo jasno razdvojit ribolov sa kraja i iz plovila. Daleko od toga da bi trebalo njima nabiti cjene nego maksimalno ko sad a ako ne i manje. Opet ponavljam ne znam kako je drugdje no ribolov sa jednim ili maksimalno 2 štapa sigurno nije isto kao koristit plovilo i vjerujem da postoje primjeri drugih zemalja koji su to drugčije riješili.
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
fratar napisao: Mislim da u cijeloj prici bas mi izvlačimo uvijek deblji kraj, drzave donosi zakone koji u većini slučajeva nemaju veze sa vezom, također i klubovi koji se ne drze pravila, a istovremeno nama govore sta i kako. Ako nešto platim a platim zato jer me netko praktički sili na to onda od istog ocekujem nešto zauzvrat, ne nužno meni ali u vidu pomoći za zajednicu, ekosustav ili bilo šta, a jedino sta dobim od kluba su dva klupska natjecanja godišnje. Ako je to smisao kluba jadni mi...
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Tako je. Samo catch and release. Za napraviti godišnju za veliku ribu treba ti i registracija brodice sa kojom ces to obavljati. Max 3 registracije po dozvoli.Jura napisao: Jel dozvola za lov velike ribe (700 kn) dopušta lov tune catch and release tehnikom ?
Molimo prijavite se
Bump nadam se da ide i ove godine ovakodxdandy napisao: Dobio sam dozvolu od gospodina iz kluba da ih preporucim svima koji zele kupiti dozvolu kod njih. Nije obavezna clanarina. Znaci 350kn dozvola + 50kn hssrm i to je to. Tako je za ovu godinu a za dalje ce vidjeti.
Gospodin koji radi na prodaji dozvola jos je u klubu nekih 7 dana i ide na put tako da tko bude htio nakon toga uzeti preko njih dozvolu nece moci pa pozurite Vi koji jos niste a zelite dozvolu. Evo i linka :
SRU "Marlera"
www.marlera-liznjan.hr/vijesti/77-prodaj...ribolov-za-2018.html
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Uz športsku možeš koristiti pušku do dva komada ribarstvo.mps.hr/default.aspx?id=21Jurej napisao: Pozdrav,
ispričavam se ako je več negdje odgovor na ovo pitanje ali ja ga nisam pronašao.
Zanima me koja je razlika med rekreacijsko godišnjo dozvolo i športno dozvolo?
osim toga da kod športne dozvole možeš koristiti i harpuno nisam vidio.
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se