Petak, 11 Srpanj 2014 15:29 Napisao 

Dive In kup 2014.

Drugi Dive In kup u podvodnom ribolovu održan je 10. svibnja u Zadru. Pod motom "Prvo druženje, a tek onda rezultat", nastupilo je čak 68 natjecatelja iz Hrvatske, Italije, Bosne i Hercegovine i Crne Gore, što je pretvorilo Dive In kup u međunarodno i najmasovnije pojedinačno natjecanje u podvodnom ribolovu u Hrvatskoj povijesti...

Na natjecanju su sudjelovale i dvije pripadnice ljepšeg spola - Kristina Špirak i Lidija Vukić. Natjecatelji su u 08:00 h dobili signal za zaron, a najkasnije do 15:00 h su morali biti ispred Jedriličarskog kluba Uskok. Uslijedilo je vaganje i odličan popratni program uz stare disko klasike DJ Bartola.

Dive In kup 2014 - Pristižu natjecatelji

Četvrto mjesto zauzeo je Davide Brune iz Italije s 27515 bodova. Treći je bio Ivica Košta koji je tehnikom plitkog šuljanja prikupio 30805 bodova i to bez ijednog ugora što svjedoči o kvaliteti ulova. Na drugom mjestu našao se jedan od mlađih natjecatelja, Mate Barišić, koji je za sobom ostavio popriličan broj puno starijih i iskusnijih natjecatelja. Na njegovom kontu skupilo se odličnih 33190 bodova.

Na prvom mjestu s nevjerojatnih 58130 bodova zasjeo je Daniel Gospić. Zubatac od 5,5 kg, kavala od preko 2 kg, šarag od preko 1 kg i još mnogo škrpina, tabinja, kantara, vrana i ostale ribe bilo je i više nego dovoljno za zlato.

Dive In kup 2014 - Pobjednik Daniel Gospić

U ženskoj konkurenciji prvo mjesto je osvojila Kristina Šiprak (14. mjesto ukupno) dok je Lidija Vukić druga (19. mjesto ukupno) ali s najvećom ribom natjecanja, velikim golubom. Bravo cure!

Dive In kup 2014 - Cure u akciji

Točku na i stavio je ogromni brudet od netom ulovljene ribe koji je razveselio sve prisutne kao i Nino Šarin Pinky, jedan od najboljih europskih moto stunt vozača koji je fenomenalnim trikovima na motoru digao publiku na noge.

Bogate nagrade za najbolje natjecatelje omogućio je organizator, tvrtka Dive In ali i sponzori natjecanja kao OVB financijsko - savjetodavne kuće i podvodne puške Gladiator.

Nakon dodjele nagrada natjecatelji su se okupili u Vinyl baru na after party-u gdje se bend Pacific Bullets pobrinuo za odličnu atmosferu do kasno u noć. Organizatori su najavili i treći Dive In kup 2015. koji će se održati također u Zadru, a biti će još veći, bolji i sadržajniji.

Čestitke organizatoru, pobjednicima i svim natjecateljima na fenomenalnom natjecanju i druženju kao što se može vidjeti i iz priloženog.

Video

Pročitano 2325 puta
Hamag
Prijava
x
x
Registracija
x

LudoMore.com Majice!

Ribe Jadrana

Pomorci
pišite nam

Zadnji komentari

Tko god da je ispekao ovog Vuka ja mu skidam kapu. Vrhunski odradjeno. Jedina zamjerka je sto je pij...
Jedna tuzna prica:
https://www.youtube.com/watch?v=3TkqeniNQfo

Lovostaji

  • Drozd - Trajno
  • Kavala - 15.5. - 15.7.
  • Rakovica - 1.6. - 30.11.
  • Kirnje - 1.7. - 31.8.
  • Jastog - 10.9. - 15.5.
  • Hlap - 10.9. - 15.5.
  • Tuna - 1.1. - 1.4.
  • Iglun - 1.10. - 30.11. i 1.3. - 31.3.

Saznajte sve informacije o lovostajima i minimalnim veličinama dozvoljenim za lov.